Contact

Laat maar weten

Bericht verzonden.

Bedankt voor uw bericht, wij hebben deze goed ontvangen.
We contacteren u zo spoedig mogelijk
Sluiten

Workshops

Verschillende acts op ons roster hebben jarenlange ervaring in het geven van workshops aan jongeren. Van eenmalige initiatielessen tot trajectbegeleiding, het is allemaal mogelijk.

Fake werkt in samenspraak een programma op maat uit en zorgt voor de juiste workshopgevers. Educatief en technisch materiaal worden allemaal door ons voorzien. Neem contact op via het contactformulier voor meer info.

Pers

Presskits voor elke act met persfoto’s en een actuele bio vallen te downloaden via de artiestenpagina’s. Neem voor andere info en interviewaanvragen contact op via het contactformulier.

Over Fake

Fake Records zag het licht in 2012, toen de drie rappers van Uberdope een manier zochten om muziek in eigen beheer uit te brengen. Tien jaar later mag het label zich een gevestigde waarde noemen, met een roster samengesteld uit jonge beloftes en ervaren namen. Hoe is dat zo ver kunnen komen? Wij houden het graag op ‘meer geluk dan kunde’.

Fake Records treedt op als muziekuitgeverij en managementkantoor en wordt nog steeds gerund door dezelfde idioten die het label uit de grond stampten. De filosofie bleef onveranderd: Nederlandstalige hiphopreleases uitbrengen en jong talent begeleiden in de beginfase van hun carrière. Aan jullie om te beslissen of we daar na een decennium al iets van bakken.