Dag onschuldige slachtoffers, welkom bij het Fake nieuws van vandaag. Lazen jullie het ook van die ene vent die zei dat die andere vent dingen fout had gedaan en dat we met z’n allen stenen naar zijn hoofd moesten gooien als was het nog steeds gezellig de veertiende eeuw of zoiets? De wereld, jong. Het is wat. Denk ik.

Geen Spijt

Een motto om u tegen te zeggen, maar ook de titel van Simon zijn nieuwe single. ‘s Mans zoetgevooisde stem laat de zomer nog wat lengen, lijkt het, en ook al voelen we de herfst onze tenen al likken, we willen het maar al te graag geloven want Simon is knap en knappe mensen geloven we graag. Zeker als ze ook nog zo mooi zingen. Luister en geniet!

Oh ja, ps en by the way trouwens, overigens. Simon, je weet wel, die van hierboven, die komt binnenkort met groot nieuws. Hoe groot, vraagt u? Waarop wij antwoorden: wel beleefd blijven.

Wel korting

Wat zit die nieuwe website van Fake toch goed in elkaar, vindt u ook niet? En kortingen dat er te rapen vallen, 21% op alles naar het schijnt. Alsof de nakende crisis niet bestaat. Doet-ie ook niet, voor ons, en al helemaal niet als u zoveel blijft kopen als de afgelopen week, gulzige onschuldigen. Beter geld spenderen aan een plaat dan aan verwarming, zeg ik altijd. Of soms toch. Nu bijvoorbeeld.

Uberdope

Bericht uit het beschermd monument waarin die drie oude dassen zich deze dagen schijnen op te houden: Showtje in Willebroek dit weekend. Zin in. Groetjes, Tepois. Vreemd maar gezellig. Net als hun shows.

Dat… was het nieuws.