Sup yo. Welkom bij het Fake nieuws van vandaag. Omdat wij stilaan ouwe dassen zijn die hun eigen scheten net niet meer onder controle kunnen houden, en omdat we dat onvermijdelijke verouderingsproces graag nog even willen ontkennen als was het de waarheid, richten we ons vandaag op de jongere lezertjes. Gedaan dus met moeilijke woorden als ‘verouderingsproces’ of ‘waarheid’. Deze shit wordt turnt, bro.

GIJS is turnt

Eyo, hoe turnt is GIJS? Redelijk verdomde turnt, mattie. Dat bewijst hij namelijk met zijn nieuwe single – jawel: nóg maar eens. ‘Het weer in Rome‘ heet dat ding en als wij het met één woord zouden moeten omschrijven, dan zouden we kiezen voor turnt. Of dope. Of zegt niemand dat nog? Hoe dan ook, check deze keiharde track met de heersers van Glasshelder hiero en turn lekker up met je gang in je osso of waar je ook bent. Squeeeeesh.

Simon is ook turnt

Damn, één van de turntste artiesten sinds de vorige turntste artiest, gisteren dus, moet toch wel Simon wezen. De boy is jong maar nu ook weer geen jongboy, hip maar geen fucboi, knap maar geen mooiboy, alles wat je wil dus. Bovendien heeft hij zonet z’n releaseparty aangekondigd en daar wil je bij zijn, tenzij je absoluut geen vrienden meer hebben wil, wat ook een vibe is natuurlijk. Issa whole mood zelfs. Alle anderen: kom op 16 november naar Trix in Antwerpen en let’s get deze fissa turnt. Koop je kaartjes hier. Brraaaaaap.

Live turnt

Weet je wat het is met die leven? Soms is het turnt en soms is het ultra turnt. Dat laatste is bijvoorbeeld het geval wanneer Alois en VLB ergens in levende lijve opduiken. En wat wil het toeval? Dat ze op 30 september net dat gaan doen, en wel in Villa Annama in Gent! Holy podcast, is dat wel toeval? Dat wil de elite je doen geloven natuurlijk. Wat zouden Andrew Tate en Joe Rogan hiervan vinden?

Niemand weet dat, maar wij vinden in ieder geval dat je behalve op 30 september ook op 24 september je agenda moet vrijhouden en eens niet naar de chiro gaan, maar wel naar Izegem om olsan te gaan checken. Is die shit te ver voor jou en je squad? Grow up lil’ sumsum, neem een trein. De wereld is groter dan je TikTok. Oooooomf.

Fake tee’s: turnt

Zo turnt! Iedereen op de speelplaats… ik bedoel, iedereen in je scorro draagt die ding en daarom moet jij er ook een hebben. Vraag geld aan je padres en turn het over aan ons en dan fiksen wij jou een shirt. Zo werkt dat. Skiiiiiiii.

Weetje van de week

Jong zijn is vermoeiend

Dat… was het nieuws