Goede middag beste volgelingen, welkom bij het Fake News van deze week. Kennen jullie die grap van die drie fossielen die een café in wandelen? Wij ook niet, maar naar ‘t schijnt hebben ze wel net een sterk album uitgebracht.

Uberdope

Tepois die zichzelf tepois noemen, en niemand begrijpt precies waarom, hebben zonet een nieuw album uitgebracht, hun vierde reeds. De titel alleen al verdient de Nobelprijs voor stupiditeit, dus dan weet je dat tepois het nog steeds in zich hebben. UBER IETS, the album formerly known as an EP, staat vanaf vandaag op Spotify, Apple Music of YouTube. Deezer mag je van ons ook gerust raadplegen, maar kom dan achteraf niet klagen bij ons als uw data voor een appel en een ei te grabbel liggen op het darkweb.

Fake Label Night

Over eitjes gesproken. GIJS werd zonet toegevoegd aan de affiche van de Fake Label Night in Gent op 1 maart, ter vervanging van olsan die helaas verstek moeten geven. Gelukkig hebben we in de voorbije jaren een roster vol waardige vervangers opgebouwd, jawel. Verder op het programma die avond: Simon, Alois & VLB, de releaseshow van Uberdope en jij in het publiek. Haast u maar wat met die tickets, zoveel schieten er niet meer over.

Herkansing dan maar

In het behoorlijk realistische scenario dat je er alsnog naast grijpt, geven we je een tweede en derde kans om al die sterke acts (en Uberdope) samen op een podium te bezichtigen. Op 14 april is er een Fake Label Night in Kortrijk, op 27 april één in Brussel en ze beloven niet onder te doen qua spektakelwaarde.

Dat… was het nieuws.